Anestezic Local

Sortimente (doar pentru stomatologie)

Reducere 10 %! pentru 10 bucati cumparate.

Informatii Produs

GEL ANESTEZIC DE CONTACT CU UTILIZARE IN COSMETICA SI STOMATOLOGIE fabricat in S.U.A.

Produs original Benzocaina 20%, arome diferite. Nu necesita prescriptie medicala. Este aprobat de FDA (Food & Drug Administration), ca fiind un produs sigur. Produsul este in exclusivitate numai pentru uz extern!

Stomatologie

Este utilizat înaintea anesteziilor prin injecţie, finisarea bonturilor, amprentare sau detartrajelor juxta şi subgingivale. Incizii pe abces, extractii ale dintilor nevitali, extractii ale dintilor puroiati, desensibilizarea zonei de injectie.Datorita compozitiei sale, gelul anestezic are doua proprietati importante anestezie locala datorita benzocainei, ingredient activ din clasa aminoesterilor si antiseptic, datorita Clorurei de Benzalkoniu, apartinand familiei de amoniu cuaternar, cu activitate bactericida.

Cum actioneaza?

Preparatul se bazeaza pe diminuarea dureri cauzate de procedeul epilarii, folosind ca ingredient activ Benzocaina intr-o concentratie de 20%. Benzocaina este un cunoscut anestezic de suprafata, slab solubil in apa, cu absorbtie lenta, care duce la ameliorarea de durata a durerii. Sinteza Benzocainei la nivelul plasmei si a ficatului este eliminata, sub forma nemodificata, prin urina.

Efecte

Ingredientul activ, Benzocaina, cat si celelalte ingrediente folosite pentru producerea acestui anestezic, diminueaza substantial durerea generata de epilarea cu ceara. Benzocaina penetreaza stratul lipofilic al membranei celulare, exercitandu-si efectul asupra terminatiilor nervoase responsabile cu simtirea durerii de la nivelul mucoaselor si de la nivelul pielii.

Rezultate

Daca produsul este utilizat corect, se va sesiza o reducere semnificativa a durerii. Cu toate acestea, fiecare individ este diferit si de aceea rezultatele pot varia in functie de sensibilitatea fiecaruia. Fiecare flacon 1 oz / 28,4 g ar trebui sa permita mai multe aplicatii, in functie de cantitatea folosita pentru a acoperi zona dorita si starea de sensibilitate a utilizatorului.

Arome


Formular Contact

Formular Contact ›