Anestezic Local

Informatii Produs

  STOMATOLOGIE
  (Opahl & Iodent)

 • Informatii Generale - GEL ANESTEZIC DE CONTACT CU UTILIZARE IN COSMETICA SI STOMATOLOGIE fabricat in S.U.A.
  Produs original Benzocaina 20%, arome diferite in flacon de 30gr. Nu necesita prescriptie medicala. Este aprobat de FDA (Food & Drug Administration), ca fiind un produs sigur. Produsul este in exclusivitate numai pentru mucoasa bucala!
 • Utilizari - este utilizat înaintea anesteziilor prin injecţie, finisarea bonturilor, amprentare sau detartrajelor juxta şi subgingivale. Incizii pe abces, extractii ale dintilor nevitali, extractii ale dintilor puroiati, desensibilizarea zonei de injectie.Datorita compozitiei sale, gelul anestezic are doua proprietati importante anestezie locala datorita benzocainei, ingredient activ din clasa aminoesterilor si antiseptic, datorita Clorurei de Benzalkoniu, apartinand familiei de amoniu cuaternar, cu activitate bactericida.
 • Cum se foloseste? - Aplicati o pelicula constanta in zona curatata in prealabil. Asteptati cel putin 15 minute pentru o absorbtie eficienta inaintea procedurii.
 • Efecte - ingredientul activ, Benzocaina, cat si celelalte ingrediente folosite pentru producerea acestui anestezic, diminueaza substantial durerea generatata de procedurile stomatologice. Benzocaina penetreaza stratul lipofilic al membranei celulare, exercitandu-si efectul asupra terminatiilor nervoase responsabile cu simtirea durerii de la nivelul mucoaselor si de la nivelul pielii.

gel anestezic

  COSMETICA / TATUAJE
  (Swiss Medical)

 • Informatii Generale - Swiss Medical contine lidocaina 9.6%, o substanta care e folosita de multi, ca anestezic, in cabinete medicale si saloane de tatuaj. Swiss Medical contine o forma pura de lidocaina, care actioneaza in calitate de anestezic pe piele, amelioreaza durerea si disconfortul in timpul procedurii de tatuaj sau altor procese cosmetice.
 • Utilizari - Epilare cu ceara, epilare definitiva (cu laser), pensat, tatuat sprancene, piercing, tatuaje, indepartarea tatuajelor, peeling, tratamente cu laser, vaccinari / injectari, teste sange, injectare botox.
 • Cum se foloseste - Aplicati un strat constant peste pielea curatata in prealabil si masati bine. Aplicati o folie de plastic peste zona si lasati intre 30 de minute si maxim 1 ora. Cand simtiti ca pielea este amortita, indepartati folia si curatati excesul de crema. Dezinfectati pielea inainte de procedura.
 • Efecte - preparatul se bazeaza pe diminuarea dureri cauzate de procedeul tatuarii sau altor proceduri cosmetice, folosind ca ingredient activ Lidocaina 9.6%. Lidocaina este un cunoscut anestezic de suprafata, slab solubil in apa, cu absorbtie lenta, care duce la ameliorarea de durata a durerii. Sinteza Lidocainei la nivelul plasmei si a ficatului este eliminata, sub forma nemodificata, prin urina.

crema anestezica


Formular Contact

Formular Contact ›